szgya@kecskemetiszc.hu
(+36)76/492-104, (+36)76/492-112

Tanárok köszöntése a Városházán

 

Pályakezdő és a versenyre felkészítő tanárok köszöntése volt szeptember 27-én 15 órakor a Városháza Dísztermében. Városunkban hagyománnyá vált a kiemelkedően szép teljesítményt elért pedagógusok munkájának elismerése.

A köszöntés ünnepi műsor keretében zajlott, melyet követően dr. Sárközy István Alpolgármester úr köszöntötte a meghívottakat. Azt a 123 pedagógust, akiknek tanítványai nemzetközi művészeti fesztiválokon, OKTV-OSZTV-SZKT és egyéb országos versenyeken jeleskedtek. A jutalmakat Leviczky Cirill, az OEB elnöke és dr. Szeberényi Gyula Tamás, a Kulturális és Turisztikai Bizottság elnöke adta át iskolánkból Osza Gyöngyi, Pongóné Kovács Erika és Huszka Klára tanárnőknek.

GRATULÁLUNK!

A 40 pályakezdő pedagógus a várostól köszöntő oklevelet, a Pedagógusok Szakszervezetétől egy szál virágot vehetett át, valamint személyesen is megélhették azt az elismerést, amelyben a rangos helyezéseket elért diákok tanárai, a már gyakorló kollégák részesültek.

A számos kiváló versenyeredmény, a nemzetközi és országos sikerek is bizonyítják a tehetséges tanulók felkészítésének szükségszerűségét és eredményességét.

Az elismerés az ünnepségen a pedagógusnak szól, de a diákot, a szülőt, és az oktatási intézményt is méltatjuk e közben. Reméljük, hogy ezek a szép eredmények a jelent és a jövőt, s a városunkat is gazdagítani fogják.